Världens bästa mamma

Min mamma är så himla gullig och snäll. Igår när hon var på stan ringer hon till mig och frågar vill du fortfarande ha dom där stövlarna som du provade ? För i sånna fall köper jag dom. Och så cyklar hon hit med dom innan hon cyklar tillbaka till jobbet. Gulliga mamma. Man kan inte ha en bättre, hon ställer alltid upp och hjälper till.
På tisdag drar hon till Ullared så vi skulle skriva en liten lista på vad vi ville ha :-) hihi. Bentley blir så bortskämd.

Den här helgen blir lugn. Ikväll kommet Carina och hälsar på mig och Bentley. Pappa Jimmie ska jobba.

Har precis bakat lite lchf focaccia bröd.
Det vart så himla gott.

Onsdag

Bentley är gnällig idag, skulle gått ut och gått med Ida men fick ställa in det har ingen ork sovit dåligt. Så jag får vila upp mig nu under dagen så jag orkar med att träna ikväll, tänker inte missa det också .. Hoppas att pappa kommer och hämtar min bil idag med och lagar avgasröret eftersom jag har besiktning på onsdag nästa vecka. Hihi.. Bara den inte får körförbud !!!

Igår var Bentley överlycklig i alla fall. Min älskade lilla unge .

Förresten har jag gjort en ny blogg där jag kommer att dela med mig utav bilder och recept på all lchf kost som jag äter.
Gå gärna in där också och titta..

Www.lchfonly.blogg.se

Önskelista

Babyconverse blåa
Mini kånken svart
Filt polarn och pyret
Brio humla

Bentleys önskelista :)

Svart ryamatta
Armband med kors
Michael kors klocka
En snygg bil

Min önskelista :-)

Lördag

Natten var helt perfekt. Vi gick och la oss vid 11 tiden och Bentley vaknade första gången klockan 04:20. Det är lycka det när man får flera timmars sömn. Min underbara lilla kille! Så eftersom jag var så pigg så fick det bli ett träningspass på morgonen. Riktigt skönt , hade dock fortfarande träningsvärk sen i torsdags men det gick bra :-)

Nu ska vi bort till mamma och Christian. Christian fyller år så vi ska fira honom lite med middag och något gott och dricka ikväll :)

Superdålig.

Har blivit superdålig på att uppdatera här. Jag säger hela tiden att jag ska bli bättre men så blir jag inte det :-)

Vi mår bra i alla fall, tar en dag i taget och bara njuter :) kör hårt på lchf och har nu 2-3 kg kvar till vikten jag hade innan jag blev gravid. Vill helst gå ner 6-7 kg men vi får se :) har börjat träna lite försiktigt fast jag inte får ännu men jag tar det ganska lugnt på passen. Känns det inte bra så hoppar jag över övningarna.

Fars dag

Idag är det fars dag :) så Bentley fick lite fina kläder på sig ! Så söt lilla gubben.
Var nyss ute på promenad ock nu ska vi mysa ner oss i soffan med pappa och äta lite god mat och titta på nya Johan Falk filmerna :))

Ha en underbar fars dag alla pappor :)

nya favoriter

 
 
 
hittade lite nya favoriter ifrån kappahl. Börjar bli dags att handla nya kläder åt bentley igen, han har växt ur hur mycket som helst :))
 
 
 
 

Leksaker

Hittade lite fina och roliga leksaker till Bentley :) Kanske något han kan önska sig i julklapp.
Alla sakerna kommer ifrån www.bonti.se
 
 

Att vara mamma

Nästan alla jag träffar frågar mig hur känns det att vara mamma ? Jag önskar jag kunde förklara det för er som ännu inte fått barn. Det går helt enkelt inte att förklara den känslan riktigt. När du efter den jobbiga förlossningen får upp bebisen till dig för första gången. Den lyckan, den slår allting i hela världen. Vilken kick, den känslan kan man leva på i all evighet. Jag älskar att vara mamman, jag älskar Bentley mest av allt. Jag skulle göra vad som helst för honom. Jag hade inte kunnat föreställa mig att man skulle känna en sån enorm kärlek direkt.

Jag älskar dig Bentley

Bada

Vi har precis badat Bentley, han tycker att det är riktigt roligt nuförtiden. Mitt lilla hjärta.
 
 

emiQ - mamma till Bentley och Isadora

Jag är en 26 år gammal tjej ifrån Linköping Mamma till - Bentley 2o12-o9-16 Isadora - 2o14-o5-22

RSS 2.0