kön

Imorgon är det dags för ultraljud igen, nu kommer vi att ha ultraljud varannan vecka fram till födsel. De känns jätteskönt att dom följer upp ordentligt och att de är så mycket kontroller.
Jag har velat fram o tillbaka med de här att ta reda på kön, jimmie har väl varit nyfiken hela tiden men jag tycker de förstör hela spänningen. Hade de bara varit en i magen hade jag aldrig gjort det men nu med två så känns de som att de skulle vara så mycket mer praktiskt att veta om det.

Hoppas att allt ser bra ut imorgon :)

magsjuka

Natten till söndagen satte de igång, fy fasen för magsjuka. Vet inte om de vart värre på grund av att jag är gravid eller om den var så aggressiv den här gången. För jag har aldrig vart så dålig, kunde inte ställa mig upp på hela dagen o de ända jag fick i mig var ett par skedar nyponsoppa.

Min älskade mamma hjälpte oss igår med lilleman ♥




Läkarbesök

idag var de dags för de första läkarbesöket. Hon kände o klämde o tyckte allting såg bra ut, sedan säger hon från ingenstans att jag antagligen kommer att föda för tidigt o att jag ska vara glad om jag går in i juni månad.
Jag vart så chockad så jag frågade henne inte ens varför hon trodde det men, jag fick en ny tid i början av april för att se efter så jag inte har börjat smyg öppna mig. Får hålla alla tummar o tår att dom stannar där inne tills de verkligen är redo att komma ut.v





sony angel

De här små sony angel dockorna är så himla söta. Ska försöka börja samla på dom åt barnen eller min skull ;)
Vill ha dom allihopa ♡


Bugaboo donkey

Har tittat mycket på vagnar sen jag fick reda på att jag var gravid och har blivit helt kär i bugaboo donkey. Hade den redan som alternativ om de bara skulle varit en bebis. Nu blir det en twin version plus ståbräda till Bentley.
Vi kommer behålla Bentleys vagn också då han säkert kommer att behöva åka i den mestadels men till dagis ska det nog fungera utan..

Så den här står högst upp på önskelistan! Vi har inte bestämt oss för vilken färg vi ska välja ännu.

cravings

Cravings låter ju så förskräckligt tycker jag men mina cravings just nu är frukt och morötter det kan jag absolut inte vara utan. Jag skipppar hellre maten och äter det istället.
Förra graviditeten var jag sugen på exakt samma saker så därför misstänker jag att det blir 2 grabbar till i familjen ♡ I Slutet av månaden vet vi med säkerhet, då får jag gå igenom Bentleys kläder o se vad som går att använda och vad vi kommer att behöva nytt.


virkning

Jag måste alltid ha olika projekt pågång, även fast jag är super dålig på att inte avsluta saker och ting. Mitt nya projekt som jag även har tvingat på mamma är att jag ville virka bläckfiskar till Tvillingarna och Bentley.
Så idag har vi varit på sycafe här i Linköping och fått lite hjälp av riktiga proffs, haha.

Det börjar ju faktiskt likna någonting nu?




Såhär ska slut resultatet bli är det tänkt. Bläckfiskarna delas ofta ut till förtidigt födda barn då armarna ska påminna om navelsträngen. Nu hoppas vi att tvillingarna får stanna i magen tills dom är färdig gräddade :) men jag tänkte ändå att det kunde vara mysigt för dom med varsin och då måste ju såklart Bentley få en också i lite större format.

ultraljud/kubtest

När vi var på senaste ultraljudet så valde vi att göra kub testet. Jag har varit jättenervös o tänkt mycket över det men idag ringde dom och berättade att vi hade fått en låg risk för sjukdomarna som ingår i testet. Vi fick 1:18 900 så jag är nöjd, nu ska jag försöka släppa dom tankarna. När vi väntade Bentley så ville jag inte veta, men nu har vi ju honom också att tänka på.

Nästa ultraljud har vi den 27:e februari, ska bli så spännande att få se dom små igen ♡

ladugården

Igår bjöd bentleys faster fanny ut oss till ladugården så vi kunde få hälsa på djuren. Bentlet tyckte nog att det var både roligt och lite läskigt speciellt när kultingarna skrek så dant :)
(beundrar dom som jobbar med lukten) dra mig baklänges, man kanske vänjer sig om man är där varjedag.

Idag var vi ute hos jimmies mamma en snabbis för att säga hejdå till fanny som nu drar till Australien och ska jobba. All lycka till henne ♡





vecka 14

Herregud va fort magen växer den här gången, de är ju helt otroligt. Undrar vart de här kommer att sluta egentligen? Läste att man i vecka 20 är lika stor som en kvinna som väntar 1 barn i vecka 30. De betyder ju att jag nu kanske är lika stor som en i vecka 24, de känns ju lite konstigt men de kan nog stämma när jag jämför bilderna på hur magen växte med bentley. 
 

snögubbe

Idag var jag ute med Bentley för att åka pulka och till vår glada förvåning så märker jag att de är kramsnö ute.

Bentleys första snögubbe :)


emiQ - mamma till Bentley och Isadora

Jag är en 26 år gammal tjej ifrån Linköping Mamma till - Bentley 2o12-o9-16 Isadora - 2o14-o5-22

RSS 2.0